V rámci Svatomartinských oslav ve Třech Studních, které zahájil svým příjezdem sv. Martin na bílém koni, proběhla v podvečer přehlídka Vie Violette – Francouzské šály s ukázkou variací jejich uvazování. Jako modelka vystoupila půvabná kytaristka a písničkářka Jana Rychterová.

Kromě přehlídky navštívili pozvané dámy, ale i pánové pařížský boutique Vie Violette přímo v penzionu Sykovec, kde se mohli alespoň pomocí atmosféry přenést do ulic Paříže. K vidění byly nejen šály dovezené přímo z Francie, ale především i originální bijouterie artisanale Vie Violette inspirovaná přímo životem v městě nad Seinou.

Kolega Jany Rychterové – houslista a velký humorista Vladimír Iljič Pecháček o akci napsal:

„Ač naprostý neodborník na módu, hleděl jsem s ústy otevřenými na to, s jakou elegancí a šarmem předváděla slečna Zuzana způsoby nošení šátků. Zvláštní je, že jakožto chlapa, který přehlédne i ty nejluxusnější obchůdky s oblečením a módními doplňky na bulvárech světových velkoměst, mne cestou na pódium při sobotní návštěvě penzionu Sykovec ve Třech Studních, naprosto připoutal její prodejní koutek s nádherným vkusným zbožím. DÁMY, VŘELE DOPORUČUJU!!!“

[nggallery id=25]

 

/* Read the rest of this entry » */