V těchto dnech si obdivovatelé bižuterie a originálních šperků přijdou zaručeně na své. V Paříži byla totiž tento pátek zahájena jedna z největších mezinárodních událostí roku: Veletrh kreativní bižuterie a šperků ze zlata a stříbra „ECLAT DE MODE – The fashion side of jewellery“.

Návštěvníci, kterými jsou především obchodníci a profesionálové, zde objevují nové talentované tvůrce z celého světa, a tak zde můžete potkat umělce například z Francie, Kanady, Německa, Španělska, Itálie, Nizozemí, ale i z mnoha exotických zemí jako například z Brazílie a Filipín. Ti ve svých uměleckých dílech zachycují kromě nejnovějších světových trendů i své národní tradice.

Ačkoliv se jedná o nesmírný kulturní a umělecký zážitek, zdaleka to není vše, co si pro nás Paříž o tomto víkendu připravila. Ve stejném termínu se totiž koná i další neméně známý veletrh „WHO’S NEXT –  Prêt-à-Porter Paris“.  Během čtyřdenní výstavy, jsou zde představeny světové trendy, které prostupují tvorbou napříč všemi odvětvími módy – bižuterií, doplňky, ale i oděvním návrhářstvím.

Vie Violette vám exkluzivně nabízí malou ochutnávku tohoto nevšedního zážitku…

[nggallery id=31]

/* Read the rest of this entry » */